MONTCEL

Tarifes

 

TEMPORADA ALTA

TEMPORADA BAIXA

ESTÁNDAR
1 persona

91€

75€

2 persones

115€

100€

3 persones (llit supletori)

150€

130€

SUPERIOR
1 persona

100€

85€

2 persones

130€

115€

SUITE
1 persona

121€

121€

2 persones

150€

150€

Montcel, una casa rural al bell mig d’una vila amb ànima medieval. Un lloc idoni per gaudir, per descansar, per descobrir. Una casa amb 9 habitacions amb bany propi, per oferir relax, confort i benestar.

Descansa a la nostra terrassa amb vistes panoràmiques a la muntanya, al llac i al castell. On podràs assaborir l’esmorzar, un sopar o senzillament contemplar el paisatge.

Descobreix un entorn on podràs fer tota mena d’activitats a la natura, conèixer el seu origen medieval, aprendre de la seva riquesa geològica o assaborir els seus vins i productes Km 0. Deixa’t sorprendre pel Pallars!

No admet mascotes / Aire condicionat / WIFI / Llar de foc / Terrassa / Informació

L’allotjament es troba al “PALLARS JUSSA”, al municipi de “Castell de Mur” (al poble de Guàrdia de Noguera). Es tracta d’un lloc muntanyós. L’allotjament disposa de WIFI gratuït, aire condicionat (a totes les estances), terrassa, restaurant.

Bestreta – No cal bestreta, per confirmar la reserva li serà sol·licitada una targeta de crèdit.

El pagament s’indicarà a la secció de condicions.

POLÍTICA CANCEL·LACIÓ:
L’anul·lació de la reserva no tindrà cap càrrec fins les 48 hores anteriors a l’arribada, que donaria lloc al càrrec de la bestreta.

Per cancel·lar la reserva posar-se en contacte amb la casa rural: 873 451 111/ 686 06 54 05 o via email info@montcelcasarural.com. Es confirmarà la cancel·lació per email junt amb el possible import de penalització.