MONTCEL

Tarifes

 

TEMPORADA ALTA

TEMPORADA BAIXA

ESTÁNDAR
1 persona

91€

75€

2 persones

115€

100€

3 persones (llit supletori)

150€

130€

SUPERIOR
1 persona

100€

85€

2 persones

130€

115€

SUITE
1 persona

121€

121€

2 persones

150€

150€

* Tots els impostos estan inclosos excepte la taxa turística, que haurà de ser abonada al moment del checkout
0.66€ per persona i nit

Montcel, una casa rural al bell mig d’una vila amb ànima medieval. Un lloc idoni per gaudir, per descansar, per descobrir. Una casa amb 9 habitacions amb bany propi, per oferir relax, confort i benestar.

Descansa a la nostra terrassa amb vistes panoràmiques a la muntanya, al llac i al castell. On podràs assaborir l’esmorzar, un sopar o senzillament contemplar el paisatge.

Descobreix un entorn on podràs fer tota mena d’activitats a la natura, conèixer el seu origen medieval, aprendre de la seva riquesa geològica o assaborir els seus vins i productes Km 0. Deixa’t sorprendre pel Pallars!

No admet mascotes / Aire condicionat / WIFI / Llar de foc / Terrassa / Informació

L’allotjament es troba al “PALLARS JUSSA”, al municipi de “Castell de Mur” (al poble de Guàrdia de Noguera). Es tracta d’un lloc muntanyós. L’allotjament disposa de WIFI gratuït, aire condicionat (a totes les estances), terrassa, restaurant.

Cancelació gratuita fins a les 48h abans de l’arribada a la casa rural.

Bestreta – 48h abans de l’arribada, es cobrarà el 30% del cost de la reserva.

Quan feu la reserva, us demanarem les dades de la tarjeta bancària com a garantia. 

El pagament s’indicarà a la secció de condicions.

POLÍTICA CANCEL·LACIÓ:
L’anul·lació de la reserva no tindrà cap càrrec fins les 48 hores anteriors a l’arribada, que donaria lloc al càrrec de la bestreta.

Per cancel·lar la reserva posar-se en contacte amb la casa rural: 873 451 111/ 686 06 54 05 o via email info@montcelcasarural.com. Es confirmarà la cancel·lació per email junt amb el possible import de penalització.

REQUISITS DE LA RESERVA I ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE LA RESERVA
Aquestes condicions han estat redactades d’acord amb el que s’estableix en el Decret 75/2020 de 4 d’agost de turisme de Catalunya, de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, la Llei 7/1998 sobre condicions generals de contractació, el Real decret legislatiu 1/2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la  defensa dels consumidors i usuaris.

L’usuari, amb l’acceptació dels termes i condicions declara que coneix i accepta els tràmits exposats aquí com a necessaris per fer la compra.

×